5 luksusbiler, du skal kende

6 dec

Find din drømmebil hos Carclub

Hvad enten du leder efter en ny til samlingen eller bare er interesseret i at vide mere om markedet for luksusbiler, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. På markedet for luksusbiler, er der dog fem biler, du ikke kan komme udenom. Fælles for disse fem luksusbiler er, at de giver den komfort, den ubesværede køreglæde og den flotte æstetik, som forbindes med en luksusbil. I det følgende vil vi gennemgå hvilke fem luksusbiler, du skal kende.

BMW 5-serie

Den tyske bilproducents 5-serie flytter grænserne for køredynamisk formåen. De stærke motorer sørger for, at bilen kommer bedst muligt til sin ret. Samtidig har BMW 5-serien også en hjerne bag musklerne. De mange pionerende teknologier i bilen sikrer, at den kan udnytte sin imponerende dynamik maksimalt. Her har BMW implementeret sit eget assistentsystem, som er et af de bedste på markedet.

Audi A8

Audis A8 model har indført et nyt designsprog, et nyt betjeningskoncept og et nyt kvalitetsniveau for Audi. Ifølge bilproducenten selv, repræsenterer modellen fremtiden for luksusklassen. Hvis man kender til Audi, bør der ikke være tvivl om, at de har ret.

Bilens elegante designelementer kombinerer det eksklusive ydre med bilens sportslige adræthed. Her er karosseriet det letteste i klassen grundet modellens letvægtskonstruktion, som bidrager til den fremragende adræthed. Samtidig har bilproducenten implementeret innovative teknologier, der garanterer komfort og sikkerhed på et uset højt niveau.

Porsche Panamera

Porschen taler for sig selv. Som det der kun kan karakteriseres som en drømmebil for mange, har den et usammenligneligt luksuriøst kabinet, et kolossalt kraftoverskud og er derfor en garant for kompromisløs køreglæde. Den tyske bilproducent har med denne model formået at kombinere præstationerne fra en ægte sportsvogn med komforten fra en luksuslimousine. Panameraen leverer også et fremtidsorienteret visnings- og betjeningskoncept med en lang række assistentsystemer, som bidrager til en komfortabel og sikker kørsel.

Tesla model S

Når vi snakker luksusbiler, er Tesla model S efterhånden ikke til at komme udenom. Model S er designet til at være den sikreste og samtidig mest spændende bil på vejen. Med en enestående ydeevne, leveret af Teslas unikke, 100% elektriske drivlinje, kan Model S accelerere fra 0-100 km/t på kun 2,7 sekunder.

Med en kabine, der forener støjteknologi med Teslas enestående, lydsvage motor, er køreoplevelsen intet andet end unik. Derudover har alle Teslas modeller den hardware, som er nødvendig til selvkørende kapacitet. Selvom det endnu ikke er muligt at forlade sig udelukkende på denne teknologi, bidrager det til at bilen har et sikkerhedsniveau, der er højere end en menneskelig fører.

Mercedes-Benz S-klasse

Dette er den største sedan, Mercedes Benz har markedsført. Med sit karismatiske eksteriør, udstråler S-klassen luksus og prestige. Samtidig er der ikke sparet på noget i kabinen heller. Mercedes-Benz har formået at skabe en kørselskomfort uden lige, hvor bilens ’Intelligent Drive’ assistentsystem har øjne overalt for at aflaste føreren bedre end nogensinde. Fartpiloten lader bilen følge forankørende biler, mens den tilpasser farten efter vejens forløb. Med sit assistentsystem er Mercedes-Benz fortsat fyrtårn blandt alverdens bilproducenter.