5 steder, du kan høre musik i Hillerød

15 maj

Find live musik via slotsarkaderne.dk

Leder du efter god musik i Hillerød? En hyggelig aften med de nærmeste? Smuk klassisk musik? Eller vil du høre noget, du aldrig har hørt før? Hillerød er fuld af gode koncertsteder, hvor du finder alt fra store danske kunsterne til jazz, klassisk musik og små gratis koncerter, hvor du bare kan droppe forbi. Vi har fundet fem af de mest populære musiksteder i Hillerød.

1. Royal Stage

Hillerøds helt nye musikscene hedder Royal Stage og ligger ved Frederiksborg Centret. Royal Stage er Nordsjællands nye arena i Hillerød med plads til 3000 siddepladser og 4000 ståpladser. På scenen er der løbende nye og kendte musiknavne, som rammer et bredt musikpublikum. Her kan du være sikkert på at høre musik, som ikke tidligere har været mulig at få til Hillerød, da der ikke var plads. Du finder en kalender på Royal Stage hjemmeside, så du kan holde øje med, om dit yndlingsband kommer til byen.

2. SlotsArkaderne

Shoppingcentret midt på gågaden i Hillerød afholder jævnligt livekoncerter med alt fra stemningsfyldt jazz til sing-along sange, som fanger et bredt publikum. Koncerterne i SlotsArkaderne er altid gratis, så du kan bare gå forbi, når du alligevel er ude og shoppe. Koncerterne er ofte i weekenden, og ofte om eftermiddagen, så det passer med dit program. Du kan holde øje med live-musik i SlotsArkaderne og finde et program på SlotsArkaderne.dk her.

3. Klaverfabrikken

Klaverfabrikken er en musikscene og sangværksted for upcoming musikere. Her er fællesskaber i fokus, og den har siden 1994 været frivillig drevet. På Klaverfabrikken finder du et hav af forskellige koncerter med både lokale musikere og større danske kunstnere som Folkeklubben og Søren Huus. Det er både intimt, hyggeligt og fuld af charme. Du finder det store program for koncerter og andre musikbegivenheder på Klaverfabrikkens hjemmeside.

4. Café Slotabio

Café Slotsbio er Hillerøds ældste biograf, som tegner et stykke kulturhistorie i Hillerød, der er værd at værne om. Sammen med biografen ligger en hyggelig café, hvor du finder en autentisk og charmerende stemning. Stedet er drevet af engagerede frivillige hillerødborgere, der brænder for byen. I Slotsbios café kan du jævnligt høre musik fra både lokale bands og orkestre, der matcher den autentiske stemning. Find et program på slotsbio.dk

5. Hillerød Musik & Teater

I Hillerød Musik & Teater kan du ikke kun opleve en masse spændende teaterforestillinger. Du kan også høre både jazz og klassisk musik. Hør kunstnere som Caroline Henderson, DR’s Big Band og mange andre dygtige jazz-musikere, der spiller både kendte og mindre kendte jazznumre. Elsker du klassisk musik? I Hillerød Musik & Teater kan du også høre en masse smukke klassiske koncerter. Se programmer for både jazz og klassiske koncerter på Hillerød Musik & Teaters hjemmeside.