Besøg de mange smukke destinationer i Europa

7 nov

Når vi sidder i Danmark, og drømmer os væk mod mere eksotiske og spændende himmelstrøg, tænker vi sjældent over, hvor mange dejlige destinationer der findes i Europa, hvor det ikke behøves at blive den dyreste rejse.

Smukke destinationer i Europa

Blandt de mange smukke destinationer i Eurupa, er der rig mulighed for at opleve en masse forskellige kulturer. Vi har fundet en række “must-see” destinationer, som du bør overveje.

Cypern

Et dejligt sted at tage hen, hvis man elsker massere sol og afslapning. Cypern er en lille ø, der ligger 50 km syd for Tyrkiet. Øen byder hvert år på mange tusinde turister, der kommer for enten at opleve den spændende kultur eller blot for at slappe af.

Cypern Flag

Italien

Italien er kendt for mange ting, hvor i blandt en af dem er deres fantastisk madkultur. En madkultur der har indtaget Danmark i stor stil, og vi skal ikke bevæge os langt inde storbyerne, før vi møder en italiensk restaurant. Italien byder også på nogle fantastiske seværdigheder som f.eks. Colosseum, Det skæve tårn i Pisa og Gardasøen.

Find rejse til Italien

Italien Flag

Portugal

Portugal er et land på den Iberiske halvø, og befinder sig i det sydlige Europa. Portugal grænser op mod Spanien i nord og øst, mens det grænser op mod stilehavet i syd og vest. Portugal er først rigtig begyndt at vinde indpas hos de danske rejsende her de sidste par år. Portugal byder på massere af lækker mad, flotte omgivelser og et spændende byliv. Portugal er forresten også hjemstedet for verdens 2. bedste fodboldsspiller – Christiano Ronaldo.

Portugal Flag

Tyskland

Tyskland byder måske ikke på de mest eksotiske temperaturer, og heller ej på den mest eksotiske natur – men derfor er det stadig en “must see”. Tyskland byder på fantastisk storbyferie, hvor vi selvfølgelig ikke kan komme udenom Berlin. Berlin er en pragtfuld by, der har ufattelig meget charme og hvert år lokker tusinder af turister til. Berlin er desuden også et godt valg, hvis ikke pengene rækker til det helt store. Man kan nemlig for få hundrede kroner rejse til Berlin med fly.

Tyskland Flag

Østrig

Østrig er et af de lande, der byder på nogle af de bedste skioplevelser. Flere tusinder kilometer piste pryder det smukke østrig. Samtidig er østrig kendt for deres vilde natteliv, hvor tyrolermusik og støvledans nærmest er fast tradition. Skal man på skiferie i Østrig kan man bl.a. overveje at tage til Bad Fastein, Gerlos, Ischgl, Saalbach eller St. Anton.

Østrig Flag