Bud på 5 firehjulstrækkere

19 okt

firehjulstrækker

Om man vil det eller ej, så er de kolde og mørke tider snart over os. I forbindelse med vinteren, er det for mange ikke kun tøjet der skal være praktisk – også bilen skal være praktisk. Og hvilken vej skal vi ellers kigge hen, end imod de skønne firehjulstrækkere.

For mange er ordet ’’praktisk’’ lig med kedelige ting, hvor man kun glæder sig til sommerens varme strøg igen. Men så længe man kører i en firehjulstrækker, kunne vinteren næsten varer ved, fordi man får en bil der let får én igennem vinteren.

Endnu en ting der er værd at nævne omkring firehjulstrækkerne, er den høje efterspørgsel der i 2017 har været omkring dem. Danskerne er helt vilde med de komfortable biler, hvor man får mange ønsker opfyldt. Høje, rummelige og komfortable biler, er tydeligvis det nye sort for danskerne.

Nedenfor ses bud på 5 firehjulstrækkere, der nemt kan få dig igennem den kolde tid.

Mercedes ML350  

M-klassen er den første SUV fra Mercedes-Benz. Men den mest populære model inden for M-klassen, er ML350 at finde. Det der egner sig bedst til denne model, er at trække tunge anhængere, som f.eks. hestetrailere.
Mercedes ML350

Porsche Cayenne

Designet på Porsche Cayenne er lavet i samarbejde med moderselskabet Volkswagen, og er tilgængelig med fire forskellige motorer. Den turboladede Porsche Cayenne har den store fordel, at den har en ekstrem høj ydelse. Den går nemlig fra 0-100 km/t på 5,6 sekunder og er omtrent lige så hurtig som Porsches Boxster S.

Porsche Cayenne fik et facelift i 2014.

Porsche Cayenne

Audi SQ5

Baseret på Audi Q5, opstod den eksklusive SUV model, Audi SQ5. Bilen kom på markedet i 2014, og er Audi’s første crossover, der tager opmærksomheden for at være første Audi S, med en dieselmotor. Den formår at komme fra 0-100 km/t på fem sekunder. Ud over dens ydeevne, er dens unikke styling samt køreglæden også skruet op.

Audi SQ5

BMW X5

BMW X5’eren er BMW’s første SUV og indeholder 6-cylindrede rækkemotorer og V8-motorer. Den blev for første gang introduceret i 1999.

BMW X5

Land Rover Range Rover Sport

Range Rover er en luksus mid-size SUV fra Land Rover som kaldes for den mest dynamiske Range Rover. Derudover er den uovertruffen komfortabel. Noget der også her er værd at snakke om, er de tre vigtige punkter – nemlig designet, ydelsen og dens teknologi som Land Rover her igen leverer. Som det også fremstår af navnet, har denne variant et mere sportsligt og råt design.

Land Rover Range Rover Sport

Se over 200 leasingtilbud på blandet andet firehjulstrækkere.