Gode kontormøbler skaber et godt arbejdsmiljø

1 dec

kontormøbler

Der er i Danmark stor fokus på sundhed. Dette gælder sundhed i form af den kost, vi indtager samt den motion, vi dyrker. Det er dog ikke kun disse to faktorer, der handler om at være sund. Også på arbejdet kan vi gøre meget for at få en “sundere” arbejdsdag for vores krop. Især kontorarbejde er præget af, at vi sidder ned i mange timer i træk i løbet af en dag. Dette er ikke sundt for kroppen, da kroppen har brug for bevægelse. Udfordringen er derfor primært ved stillesiddende arbejde. Der findes dog en løsning til, hvordan du kan forbedre dette, som er sundere for din krop. Gode og komfortable kontormøbler, som du eksempelvis finder hos KontorZonen, kan være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Benyt de bedste kontormøbler

En måde hvorpå du kan få mere aktivitet ind i arbejdet end blot at sidde stille foran computeren er, for det første at gå en tur op og ned ad gangen i løbet ad dagen, men også at anskaffe sig gode kvalitets kontormøbler. Gode kontormøbler kan give en større arbejdslyst for den enkelte medarbejder samtidig med, at det kan være medvirkende til en sundere krop. Vælger du de rigtige kontormøbler, kan du eksempelvis undgå hovedpine, kvalme og spændinger i kroppen.

Ergonomisk kontorstol

Når du skal anskaffe dig en god kontorstol til arbejdspladsen, er det vigtigt med en stol, som du både kan sidde behageligt og afslappet i. Dette skal du kunne gøre i løbet af hele arbejdsdagen. En ergonomisk kontorstol er noget af det bedste, du kan anskaffe dig. Den følger kroppen naturligt, uanset hvordan du sidder, og den sikrer derfor både bevægelse og balance. Disse faktorer er vigtige for, at du kan koncentrere dig om dit arbejde, samtidig med at du får den næring til musklerne, som er vigtig. Det giver også et bedre blodomløb, som fører til en fokuseret tankegang og ikke mindst en sund krop.

Hæve sænkebord

Også skrivebordet kan spille en væsentlig faktor for dit arbejdsmiljø. Her er et hæve sænkebord den bedste løsning. Et hæve sænkebord giver dig muligheden for også at stå op i løbet af arbejdsdagen, så du ikke sidder ned hele dagen. Kroppen har godt af at komme i bevægelse ved bl.a. at komme op og stå. På denne måde forbedres blodcirkulationen i kroppen. Du kan derfor undgå spændinger og lignende i kroppen. Når du står op og arbejder ved et hæve sænkebord, er det dog vigtigt at holde ryggen rank og slappe af i skuldrene.

Spar penge på de bedste kontormøbler

At købe nye kontormøbler kan ofte være en dyr fornøjelse. Det behøver dog ikke altid at koste en formue, når et kontor skal indrettes. Der er store besparelser at opnå, hvis du køber brugte kontormøbler. Flere udbydere som eksempelvis KontorZonen.dk tilbyder brugte kontormøbler af højeste kvalitet til billige penge. Her finder du alt lige fra kontorstole og skriveborde til nøgleskabe, skillevægge og meget mere.