Guide: Her kan du let og billigt parkere i Aalborg

14 mar

Her kan du parkere gratis i Aalborg
Når du kører rundt i de store danske byer, er det desværre ofte et nødvendigt onde at skulle finde en parkeringsplads før eller siden. For at gøre det hele meget værre er de pladser enten altid optaget eller frygteligt dyre.

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du leder efter en billig eller ligefrem gratis parkeringsplads i Aalborg, der ikke tømmer din pengepung. Her får du nemlig en oversigt over de bedste steder at parkere i Aalborg.

Gratis parkering i centrum af Aalborg

Gratis parkering i centrum af Aalborg? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre tilbyder Friis Shoppingcenter på Nytorv 27 en hel times gratis parkering i deres parkeringshus, uanset om du shopper i Friis Shoppingcenter, i Magasin eller på gågaden i Aalborg.

Med en times gratis parkering kan du nå at købe festkjolen, du lige står og mangler, en hurtig bid mad i centrets caféer eller måske tage en intensiv træning i fitnesscentret i Friis Shoppingcenter.

Parkeringshuset med en times gratis parkering har hele 850 p-pladser, så der er masser af mulighed for at finde en ledig parkeringsplads lige i centrum, uden at du behøver køre rundt for at lede. Holder du på parkeringspladsen i længere tid end en time, koster det 12 kr. pr påbegyndt time, hvilket stadig er billigere parkering end i centrum af Aalborg, hvor det koster 16 kr. pr. påbegyndt time. Den første time vil automatisk blive trukket fra prisen, når du skal betale for din parkeringsbillet i Friis Shoppingcenters parkeringshus i Aalborg.

Q-Park ved Kennedy Arkaden

Kender du det, at du bare skal have en ny kjole til aftenens fest, købe en enkelte fødselsdagsgave eller handle ind i slagteren til fredagsmiddagen? Du gider ikke betale for et hel times parkering, men du orker heller ikke at bruge en halv time på at finde en gratis parkeringsplads. Så kan du også parkere i Q-Park Kennedy Arkaden.

Kennedy Arkaden ligger centralt i Aalborg, har 369 parkeringspladser og er døgnåbent. Herfra kan du let komme til de hyggelige gågader i Aalborg eller besøge byens største biograd i Kennedy Arkaden.

C.W. Obel Parkeringshus

Lidt længere ude fra byen finder du også C.W. Obels parkeringshus, der er ideelt, hvis du skal til Aalborg Sygehus Nord. Der er 376 parkeringspladser til rådighed, og parkeringshuset er døgnåbent. Du er også i gåafstand til Aalborg midtby.

Q-Park Palads

Tæt ved Limfjorden ligger Q-Park Palads, der er et oplagt valg for dig, der gerne vil besøge Aalborgs havnefront. Parkeringshuset har knap 500 parkeringspladser og har åbent døgnet rundt.

Gratis parkering udenfor centrum

Leder du efter en parkeringsplads, hvor du kan holde gratis i mere end en time? Holder du indenfor den tidsbegrænset zone, findes der et par steder, hvor der er kantstensparkering uden p-licens. Disse er blandt andet placeret ved Havnefronten og Dannebrogs Center.

Desuden kan du også uden for den tidsbegrænset zone i Aalborg finde gratis parkering. Den tidsbegrænset zone omkredser Aalborg Midtby fra Aalborg Kongres og Kulturcenter til Havnefronten og Sømands hjemmet.