Har du udstyret til festen?

16 okt

alt-til-festen

Står du og skal til at holde en fest, som bare skal være ekstra fed? Så får du formentlig brug for noget udstyr til at peppe aftenen op. Har du alt det rette udstyr, er der gode chancer for at aftenen går over i historiebøgerne – både hos dig og dine gæster. Gå tjeklisten igennem her.

Højtalerne skal være spitze

Ingen fest uden god lyd. derfor skal du have nogle ordentlige højtalere, som kan brage festen op. Her bør du gå efter højtalere enten med en ekstern eller indbygget forstærker. Sidder du ikke selv inde med denne slags højtalere, så kan du leje højtalere, til rimelige penge. ofte viser det sig, at være en vigtig investering i sin fest.

Musikken skal spille

Det er ikke nok i sig selv, at have gode højtalere musikken skal også været on point. Har du ikke midlerne til at hyre en DJ (eller lokke et familiemedlem til det), så er det også okay. Lav nogle fede playlister med de største partybaskere. Der skal selvfølgelig være noget for alle, men det er yderst vigtigt med gode lister. Ellers risikere du, at folk skiftes til at stå og skifte nummer 30 sekunder inde i en sang.

Få styr på lyset

Her er det selvfølgelig ikke loftlamperne vi snakker om – men derimod disco lys. Det er ikke fordi, at du behøver at skaffe så meget lys, at festen mere kommer til at ligne et techno-rave fra halvfemserne, men et par disco spots kan gøre noget rigtig godt for stemningen. Det gør festen lidt mere speciel, end hvis du “bare” kører med dæmpet belysning.

Røg røg og mere røg

Vil du gerne sikre dig, at dine gæster går ekstra meget til den? Så er en røgmaskine svaret. Det fungerer rigtig godt sammen med et par disco lys, når disse stryger sig gennem røgen. Og som man siger: “Hvad der sker i røgen, bliver i røgen”.

Du skal naturligvis kende dit publikum, da det ikke er alle som er lige vilde med et tilrøget lokale.

Har du styr på ovenstående punkter, så er det lagt i kakkelovnen til et brag af en fest!