Hvilken kaffeautomat skal din virksomhed vælge?

29 sep


Kaffeautomat eller maskine?

Når man skal vælge kaffeautomat er der mange faktorer der spiller ind. I denne artikel vil vi komme ind på nogle af de forskellige ting der er vigtige, at tænke på når man skal købe ny kaffeautomat.

Kaffeautomater giver en virksomhed mulighed for et forskelligartet udvalg af kaffedrikke. Om dine ansatte er til Cafe Latte, Cappuccino eller Espresso kan de alle få opfyldt deres ønske med en kaffeautomat på arbejdspladsen.

Hvor stor en kaffeautomat har din virksomhed egentligt brug for? Hvis I er en lille virksomhed er det måske værd, at investere i en kaffemaskine i stedet for en kaffeautomat i stedet. En kaffeautomat kan mange ting, men er også en dyr anskaffelse og kan for nogle virksomheder være for stor.

Forskellige egenskaber

Der findes mange forskellige variationer af kaffeautomater og hvilken du skal vælge afhænger af hvilke behov dine medarbejdere har. En anden ting der skal tænkes over, er hvor mange penge man har tænkt sig at ofre på kaffeautomaten.

Først og fremmest skal du finde ud af hvilken slags kaffe du vil have. Her kan du vælge imellem hele kaffebønner der bliver malet til hver enkelt kop, filterkaffe eller instant kaffe.

Prisforskellen mellem hele kaffebønner og instant kaffe er selvfølgelig stor og kvaliteten følger også med denne prisstigning.

For det andet skal mælken udvælges. Her står valget mellem pulver mælk eller frisk mælk. Den friske mælk smager selvfølgelig mere “rigtigt”, men mælken er også dyrere, kræver mere vedligeholdelse og opfyldning. Derudover skal man også tænke prisen ind. Pulver mælk smager muligvis ikke helt lige så godt som den rigtige mælk og indeholder også en del flere kalorier, men er derimod billigere og kræver mindre vedligeholdelse end den rigtige mælk.

Hvordan vælger jeg?

Prisen på kaffeautomater ligger som regel mellem 8000-53.000 kroner. Dette virker som et stort spænd, men om du skal have god kvalitets kaffe eller en høj brygningskapacitet har stor indflydelse på prisen.

En høj brygningskapacitet betyder at dine medarbejdere ikke skal stå og vente i flere minutter på en kop kaffe og spilde tiden. En høj brygningskapacitet betyder som oftest dog en laver kvalitets kaffe.

Har du dermed mange medarbejdere er det måske en god idé at vælge en automat med høj brygningskapacitet frem for høj kvalitet. Har du brug for en ny kaffeautomat eller har du bare brug for mere information, så kig på denne kaffeautomatside og bestil op til 4 tilbud på kaffeautomater eller læs meget mere om maskinerne.