Slip for rykkere med et kviklån

31 okt

Hvert kvartal dumper der både el- og gasregning ind af brevsprækken, og betales de ikke til tiden kan det blive dyrt. El- og gasselskaberne er hurtige til at sende rykkere ud, og skal du vente til næste måned med at betale, bliver det hurtigt til flere rykkere. Kan du ikke betale dine regninger til tiden, kan det i nogle tilfælde betale sig at tage et kviklån.

Spar penge ved at tage et lån?

ja, det lyder ikke umiddelbart logisk, men kan i nogle tilfælde være sandt. Modtog du f.eks. her i oktober både en gas- og en elregning, men var ikke i stand til at betale dem før næste måned. Så vil du i løbet af måneden modtage minimum to rykkere på hver regning. En rykker koster 100 kr., så det løber op i 400 kr. på de to regninger. 400 kr. er en stor ekstraudgift på ens el- og gasregning.

Du kan undgå disse rykkere ved at betale dine regninger til tiden. For at betale disse regninger til tiden, kan det være en løsning at tage et kviklån. For at det kan betale sig at tage et kviklån, skal det altså koste under 400 kr. på en måned, og du skal selvfølgelig være i stand til at betale lånet af til tiden. Hos Vivus kan du som førstegangs låner, låne op til 6.000 kr. i en måned ganske gratis. Dine regninger er sandsynligvis billigere end 6.000 kr., så du kan også nøjes med at låne 2.000 kr. eller 3.000 kr.
Tager du dette kvivklån hos Vivus, sparer du altså 400 kr. på rykkere, og det har været gratis at optage lånet. På den måde har du altså sparet 400 kr., som du ellers skulle betale oveni dine gas- og elregnigner. For at du sparer disse penge forudsætter det selvfølgelig, at du er i stand til at betale dit kviklån tilbage når det forfalder. Så det er kun hvis du har udsigt til noget indkomst i den kommende måned, at det kan betale sig at tage sådan et kviklån.